Hoppa till sidans innehåll

Personuppgifter


Vilka personuppgifter vi behandlar och varför och vilka som kan vara mottagare av uppgifterna framgår av föreningens stadgar (utdrag nedan).  Personuppgiftsansvarig nås via styrelsen. Även medlemmars rättigheter framgår av stadgarna. Medlem har vidare även rätt att lämna in klagomål till Datainspektionen.

Föreningen betraktar medlemsansökan som ett avtal där medlem godkänner 2 kap 3§ (se utdrag nedan) i föreningens stadgar, varför det förutsättes att stadgarna är kända.

3§ Medlemsuppgifter

Föreningen har rätt att lagra medlemsuppgifter som namn, födelsedatum och resultat för medlemsregister. Om medlemskap upphör ska alla medlemsuppgifter raderas inom rimlig tid, exempelvis när eventuell period för rapporteringsskyldighet för olika former av stöd gått ut. Undantag från detta är tävlingsdeltagare, vars bild, namn, födelseår och resultat m.m. kan komma att publiceras och arkiveras i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning. 

Medlemsuppgifter kan inte lämnas till tredje part, annan än riksförbund, anslagsgivande myndigheter och organisationer och i förekommande fall (skadeärenden etc) försäkringsbolag. 

Föreningen har rätt att i dokumentations- och marknadsföringssyfte, till media och liknande nyttja bilder föreställande medlemmar på evenemang, träning och tävling kopplade till föreningen. 

Den som inte accepterar dessa villkor kan endast bli medlem genom särskilt undantagsbeslut från styrelsen. 

 

Uppdaterad: 03 JUN 2018 23:55 Skribent: Enar Nordvik
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Skellefteå Rodelsällskap - Kälksport
Nordvik, Axvägen 11
93138 Skellefteå

Besöksadress:
Vitberget 140 möh
93100 Skellefteå

Kontakt:
Tel: 0706731771
E-post: This is a mailto link

Se all info